Filterboek én PiXperienceTwee maanden geleden liet Bob Luijks weten dat hij in eigen beheer een praktijkboek over filters wilde uitbrengen… Zo’n boek stond ook op mijn lijstje voor onze uitgeverij! Na een kort telefoontje waren het snel eens dat het voor beiden kansen bood om dit samen te doen en dat PiXFACTORY het boek zou uitbrengen. Gaaf om te zien dat je door samenwerking elkaar kunt versterken. Ik ben heel enthousiast over het boek en ik verwacht dat het boek in grote behoefte voorziet.

Ik ben er zelfs zo enthousiast over dat ik op heel korte termijn heb besloten er ook maar gelijk een event aan te wijden: Filter PiXperience. Een middagprogramma in een heel toffe locatie in IJmuiden, op 200 meter van het strand. Naast een seminarprogramma met heel goede sprekers is er dus ook een uitgebreid programma van praktijkworkshops. Zie voor meer informatie de website van PiXperience.