Een superdag!Afgelopen weekend was er de Fotofair in Hilvarenbeek. Wij waren aanwezig met een stand van Natuurfotografie Magazine. Zondag was het mijn beurt om in de stand te staan. Ik moet eerlijk zeggen dat ik op voorhand niet overliep van enthousiasme. Hilvarenbeek is niet bepaald naast de deur en het liefst ben ik de zondag samen met mijn gezin. Maar de plicht roept en samen met Bob en Henri hebben we een goede dag gehad. Wat zeg ik? Een goede dag? Nee, een SUPERDAG! Hebben we zoveel nieuwe abonnementen afgesloten? Nee, genoeg om tevreden mee te zijn, maar daarom was het nog geen superdag….

Wat was dan wel de reden?
Gedurende de dag zijn er honderden bezoekers in onze stand geweest. Ik heb er vele gesproken en wat bleek: heel veel van deze mensen waren al abonnee. Waarom kwamen ze dan toch in de stand? Soms om een boek te kopen, maar vooral om te laten weten dat ze Natuurfotografie Magazine zo waarderen en er zoveel inspiratie uit halen.
 
Eén dame vertelde dat ze zo blij was met de grote hoeveelheid praktisch toepasbare informatie. Een ander vertelde dat ze aan de slag was geweest met de tutorial van Daniel Laan over paddenstoelen en heel toffe foto’s had gemaakt. Henk Jan vertelde dat hij het zo professioneel vond geworden in het laatste jaar. Een andere man vertelde dat hij het zo fijn vond dat het gaat over natuurfotografie in Nederland en België.

De mooiste reactie
Een reactie die mij raakte kwam van een man die zei: “Ik vind het zo knap dat jullie elke keer weer iets nieuws weten te bedenken. Bij andere magazines zie ik steeds dezelfde onderwerpen terugkomen, maar bij Natuurfotografie Magazine zie ik dat niet.”
 
Nou ik kan je vertellen, dit is zó motiverend en zó gaaf om te horen. Ik heb zelden met zoveel energie mijn auto op zondagavond uitgeladen.
 
Wil jij ook geïnspireerd worden door Natuurfotografie Magazine? Word vandaag nog abonnee!